روز بعد از شکرگزاری چه می خورید؟

ساندویچ بوقلمون باقی مانده روز شکرگزاری

همانطور که به روز شکرگزاری می رویم، و کره چشم ما توسط بوقلمون ها و کرن بری ها بمباران می شود و بحث هایی در مورد اینکه آیا شما می گویید “پرکردن” یا “لباس”، من می خواهم در مورد چیز سرگرم کننده صحبت کنم …

… و این همان غذایی است که اتفاق می افتد خارج از جشن، به عنوان مثال روز بعد از شکرگزاری، زمانی که می خواهید از باقی مانده غذای خود استفاده بهینه کنید، یا آن آخر هفته که از غذاهای بژ و کره ای خسته شده اید و هوس طعم های کاملاً متفاوت دارید. (دوست جوانا همیشه به همین دلیل لازانیا را برنامه ریزی می کند.)

من شخصاً از طرفداران بزرگ ساندویچ باقیمانده هستم (نشان داده شده در بالا: بوقلمون، چاشنی، پوره سیب زمینی و سس کرن بری که روی نان سفید خوب انباشته شده است، و آغشته به آب گوشت است)، اما پای قابلمه بوقلمون در رده دوم قرار دارد. و من نیز در تیم لازانیا هستم – همیشه مقداری از غذاهای آماده ایتالیایی (لازانیا، رولاتینی بادمجان، پارم مرغ، مانیکوتی) در فریزر دارم، آماده استفاده برای آخر هفته زمانی که خستگی آشپزی بسیار بسیار واقعی می شود. .

تو چطور؟ به من در مورد استراتژی ها و دستور العمل هایی که برای گذراندن آخر هفته طولانی به آنها وابسته هستید بگویید. دوست دارم بدانم…

PS کارهای سرگرم کننده بعد از شام شکرگزاری و مجموعه ای از غذاهای خاص، اما کاملاً عجیب و غریب برای روز شکرگزاری.

(عکس از شان لاک برای Stocksy.)