اسید سیتریک و کاربردهای آن – پتروکیمیاگر راد

عارضه ها زیادی برای افزودن همین ماده به غذا، دارو یا بقیه محصولات وجود دارد. همینطور در بعضی از اثاثیه آرایشی و بهداشتی – نظیر رژ لب، اسپری مو ، و دئودورانت – برای امداد به ماندگاری عمده آنان وجود دارد. اسید سیتریک در داروسازی هم کاربرد دارد و بهعنوان مادهای بیخطر برای مصرف در غذاها شناختهشده است. شکل بی آب کریستال از آب گرم به دست میآید، در حالی که مونوهیدرات زمانی تولید می‌گردد که اسید سیتریک از آب سرد کریستال شود. در سرانجام شما دوستان عزیز برای به دست آوردن داده ها بخش اعظم در این نوشته ملازم ما باشید. بقیه میوه ها و سبزیجات نیز حاوی کمی از این ماده هستند. بعضا از کرم ها حاوی همین اسید هستند که به از بین بردن عفونت های پوستی کمک می کند . همینطور ممکن می باشد اسید سیتریک را به جهت اسیدوز متابولیک مصرف نمایید . اسید سیتریک یک ماده نگهدارنده، امولسیفایر، طعم دهنده و تسریع کننده هست که به طور گسترده ای در بخش اعظمی از صنایع به خصوص در مواد غذایی، آشامیدنی، دارویی، محصولات آرایشی و بهداشتی کاربرد دارد. از آنجایی که این ماده بعضی از اشکال باکتریها و ویروسها را از میان میبرد، آن را در اسپریهای حشرات، محصولاتی که قارچها یا این که جلبکها را از در بین می‌برند ، ضدعفونیکننده دست و حتی برخی از دستمالها پیدا خواهید کرد . از آنجایی که این اسید می تواند تجمع آب دشوار را از در میان ببرد، اکثر اوقات آن را در مواد شوینده خودرو ظرفشویی خواهید دید. به این عامل هست که ممکن می باشد اسید سیتریک را به عنوان یکی از از مواد تشکیل دهنده در بعضی بستنی ها، شربت ها یا این که نوشابه ها ببینید. از انجا که اسید سیتریک به طور طبیعی در میوه ها موجود است ، به جهت نوشیدنی های کربنات دار(نوشابه ها) و نوشیدنی ها اطعم اسیدی ترجیح داده میشود. به نسبت برابر در جیره غذایی بودند. اسید استیک یا جوهر سرکه مایعی بی رنگ و اهمیت بویی مشابه به سرکه می باشد که توان خورندگی مضاعف بالایی دارااست و به راحتی در آب حل می شود. این اسید با دو گروه دلیلی هیدروکسیل و کربوکسیلیک اسید هست که در دو گونه آن هیدروز و منوهیدرات یافت اسید سیتریک را از چه جایی تنظیم کنیم می­ شود. همینطور از محلول بافری این اسید بهعنوان پاک کننده برای حذف دی اکسید گوگرد از سوخت های گازی کارخانجات الکتریسیته و تصفیه خانهها استفاده میشود. همچنین می تواند به غلیظ شدن غذاها یاری نماید یا به آنان طعم مقداری ترش بدهد.